Exice
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Holter (Protadin PvE, Retardin PvP)

4 posters

Goto down

Holter (Protadin PvE, Retardin PvP) Empty Holter (Protadin PvE, Retardin PvP)

Příspěvek  Holter Sun Oct 23, 2011 10:58 am

Nick:Holter
Věk:15
Class a level : Paladin 80 lvl

Talenty: Bohužel, link nemohu postnout, ale pokud máte skype, tak pošlu odkaz. Popřípadě SZ

Equip: Taky nemohu a pošlu třeba přes skype. GS se mi houpe kolem 3,9K. Popřípadě SZ

Zaměření : Více PvE, taktiky znám na Naxxramass a Obsidian Sanctum, na UD ne. PvP hraju jen když není PvE k mání.

Zkušenosti : Vím, co a jak používat a kdy, i když občas přeberu bosse omylem. Chodíval jsem s tehdejší guildou The Rebels 25man, kromě Ulduaru.

Online omezení : Prakticky mohu vždy. Jen občas nemohu, když mám něco domluvené v reálu. Má to přednost Wink

Proč ExiCe a co od ExiCe očekávám: Podle "spamu" na worldu ( Laughing Laughing ), tak jsem to u vás chtěl zkusit. Nabízím se jako poměrně kvalitní tank a od guildu naopak očekávám precizní úspěšné raidy. Trpělivost mám, tak do 5. wipu, ale i dál to mohu zkusit. Věřím vám i sobě.

Dodatky: Pokud mám nějak hůře postavené talenty, tak mi můžete poradit, jak je přenastavit a co se týče taktik na Ulduaru, tak to se dá nastudovat na internetu. PvP chodím na odreagování a PvE, kvůli dobrému EQ. GS addon nemám, protože mi přijde, že to znevýhodňuje hráče oproti ostatním a on pak nemůže dostat nový EQ. Za tím si stojím.

S pozdravem Holter, jak tu, tak ingame Smile Doufám, že toto bude úspěšné a doufám také, že máte místo pro jednoho paladina.

Holter

Poèet pøíspìvkù : 3

Návrat nahoru Goto down

Holter (Protadin PvE, Retardin PvP) Empty Re: Holter (Protadin PvE, Retardin PvP)

Příspěvek  carcoolka Sun Oct 23, 2011 11:11 am

Příjde mi to, že si z nás děláš malinko srandu.... Very Happy Já nevím kluci, si to rozhodněte vy. Já se spíš přikláním k NE

carcoolka

Návrat nahoru Goto down

Holter (Protadin PvE, Retardin PvP) Empty Re: Holter (Protadin PvE, Retardin PvP)

Příspěvek  Holter Sun Oct 23, 2011 11:12 am

Však já nic nebreu, je to tvůj názor. Navíc, nevím co je na tom směšného.

Holter

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Nesky Sun Oct 23, 2011 1:15 pm

pocuj dopln si prihlasku ked nevies ako tak si daj http://arsenal.twinstar.cz/ tam napis svoj nicka posles linky. Hodis to sem a potom napisem ci som za alebo nie zatial som za NIE
Nesky
Nesky

Poèet pøíspìvkù : 2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Holter Sun Oct 23, 2011 2:11 pm

S tím jsem už teď počítal, ale mám tu problém, že jsem se zaregistroval dneska a házet linky sem nemohu.

Holter

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ferii Sun Oct 23, 2011 2:15 pm

Neprijat

Ferii

Poèet pøíspìvkù : 18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: